Skip to content

“Caminant en línia recta no pots arribar molt lluny”

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY
El Petit Príncep

 

Lluís Gatius Joher

Psicòleg i terapeuta familiar

Formació

Sóc Lluís Gatius, psicòleg i terapeuta familiar especialitzat en Crisis, dol i trauma llicenciat en Psicologia per la Universitat de Girona Col 15389.

Un cop finalitzada la llicenciatura, vaig realitzar el Màster en Teràpia Familiar Sistèmica, dirigit pel Dr. Juan Luís Linares i organitzat conjuntament per l’Hospital de la Santa Creu i la Universitat Autònoma de Barcelona. En aquest període vaig tenir l’oportunitat de realitzar pràctiques en teràpia familiar i de parella al Centre d’Orientació Familiar “Roberto Clemente Center” (Gouverneur Hospital) de la ciutat de Nova York. Aprofitant aquesta estada, vaig ampliar la meva formació en Teràpia Familiar a l’Akerman Institute for the Family de la mateixa ciutat.

Posteriorment vaig realitzar el postgrau d’Hipnosi Clínica, dirigit pel Dr. Guillem Feixas i organitzat per la Universitat de Barcelona.

També vaig realitzar la formació en EMDR organitzat per l’Institut EMDR Espanya.

L’any 2010 començo a formar-me com a terapeuta especialitzat en Dol de la mà d’Alba Payàs amb qui segueixo durant anys fins a la finalització del Màster en Counseling de Dol, Pèrdues i Trauma, organitzat per l’IPIR (Institut Psicoteràpia Integratiu Relacional) i la Universitat de Barcelona.

Posteriorment em vaig formar en Psicoteràpia Sensoriomotriu, per tractar el desenvolupament, el vincle relacional i el trauma, organitzat pel Sensoriomotor Psychotherapy Institute.

Experiència laboral

Des de l’any 2003 treballo al Centre Català de Solidaritat (CECAS), fundació privada sense ànim de lucre que es dedica a l’atenció i al tractament de persones amb drogodependència. Al llarg d’aquests anys, he realitzat diverses funcions com: psicoterapeuta, terapeuta familiar, director de centre de dia, del pis d’acollida i de la fase de reinserció. Actualment soc director de l’àrea d’Atenció Familiar de l’entitat.

Paral·lelament, exerceixo com a psicoterapeuta especialitzat en dol al Servei de Suport del Dol de Girona i a l’àrea assistencial de IPIR.

Acreditacions

  • Membre del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC), número: 15.389
  • Psicòleg General Sanitari
  • Soci de l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears
  • Membre de la Societat Catalana de Teràpia Familiar (SCTF)
  • Membre de la Federación Española de Asociaciones de Terapia Familiar (FEATF)
  • Centre Sanitari Autoritzat: E17621470
Lluís Gatius - logos