Skip to content

“Caminant en línia recta no pots arribar molt lluny”

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY
El Petit Príncep

 

Lluís Gatius Joher

Psicologia Figueres

 

Psicòleg i terapeuta familiar

Formació

Sóc Lluís Gatius, psicòleg i terapeuta familiar especialitzat en Crisis, dol i trauma llicenciat en Psicologia per la Universitat de Girona Col 15389.

Un cop finalitzada la llicenciatura, vaig realitzar el Màster en Teràpia Familiar Sistèmica, dirigit pel Dr. Juan Luís Linares i organitzat conjuntament per l’Hospital de la Santa Creu i la Universitat Autònoma de Barcelona. En aquest període vaig tenir l’oportunitat de realitzar pràctiques en teràpia familiar i de parella al Centre d’Orientació Familiar “Roberto Clemente Center” (Gouverneur Hospital) de la ciutat de Nova York. Aprofitant aquesta estada, vaig ampliar la meva formació en Teràpia Familiar a l’Akerman Institute for the Family de la mateixa ciutat.

Posteriorment vaig realitzar el postgrau d’Hipnosi Clínica, dirigit pel Dr. Guillem Feixas i organitzat per la Universitat de Barcelona.

També vaig realitzar la formació en EMDR organitzat per l’Institut EMDR Espanya.

L’any 2010 començo a formar-me com a terapeuta especialitzat en Dol de la mà d’Alba Payàs amb qui segueixo durant anys fins a la finalització del Màster en Counseling de Dol, Pèrdues i Trauma, organitzat per l’IPIR (Institut Psicoteràpia Integratiu Relacional) i la Universitat de Barcelona.

Posteriorment em vaig formar en Psicoteràpia Sensoriomotriu, per tractar el desenvolupament, el vincle relacional i el trauma, organitzat pel Sensoriomotor Psychotherapy Institute.

Experiència laboral

Des de l’any 2003 fins el desembre del 2021 he estat treballant  al Centre Català de Solidaritat (CECAS), fundació privada sense ànim de lucre que es dedica a l’atenció i al tractament de persones amb drogodependència. Al llarg d’aquests anys, he realitzat diverses funcions com: psicoterapeuta, terapeuta familiar, director de centre de dia, del pis d’acollida i de la fase de reinserció. 

Actualment sóc Terapeuta Familiar a l’entitat Ventijol, en el projecte proinfancia de l’obra social la Caixa, a Figueres.

 Exerceixo com a psicoterapeuta especialitzat en dol al Servei de Suport del Dol de Girona i durant dos anys a l’àrea assistencial de IPIR.

Acreditacions

  • Membre del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC), número: 15.389
  • Psicòleg General Sanitari
  • Soci de l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears
  • Membre de la Societat Catalana de Teràpia Familiar (SCTF)
  • Membre de la Federación Española de Asociaciones de Terapia Familiar (FEATF)
  • Centre Sanitari Autoritzat: E17621470
Lluís Gatius - logos